9 februarie 2012

ELOGIU IMPERFECTIUNII

O,tu imperfectiune,vrajmasa absolutului,
Aparuta demult inaintea lutului,
Stapana eterna a universului
Ce izvorasti din sufletul pamantului,
E timpul ca in viitor
Sa-ti etalezi lumina tuturor.
Si ordinea sterila din veci divinizata
Sa te accepte marea doamna ca pe o surata,
Caci fara tine nu ar exista,
Nimic din asta lume nu ar fiinta
Nici viata si nici moarte,
Nici adevar si nici dreptate,
Pamantul ar parea un teatru –nchis
Lipsit de poezie si de vis.


Florin Sorin Craioveanu

http://www.scribd.com/doc/26556970/Florin-Sorin-Craioveanu-Soarele-Vietii-Noastre-Pusi

9 comentarii:

Steliana spunea...

Un mic copil de 16 ani, care cu multi ani in urma a conceput aceasta poezie si pentru care iti multumeste din tot sufletul ca o faci cunoscuta tuturor.o mama indurerata!

Lili spunea...

Un mic copil ,cu mintea si sufletul unui adult intelept si sensibil!....Fii mandra Steliana ca ai adus pe lume si ai crescut un asemenea copil care si dincolo de viata asta ...pamanteana, te bucura(si ne bucura)cu poeziile sale!
Sunt sigura ca "mustaciosii" nostri sunt bine acolo si ne trimit caldura lor de copii sa ne "incalzeasca"batranetile.
Te imbratisez draga mea Steliana,si asa stranse sa le trimitem dragostea si dorul nostru fiilor nostri dragi!

mariperijoc spunea...

si ca sa va citez'un suflet matur intr-un corp de copil',ce si-a terminat foarte rapid misiunea pe acest pamant si acum ne ghideaza de sus

Narcisa spunea...

In urma lui au ramas aceste minunate versuri ce ne incanta si ne mangaie sufletele...se spune ca in viata traiesti degeaba daca nu lasi nimic in urma ta...Florin a lasat poeziile lui ce-i vor pastra vesnic vii cuvintele si felul lui de a gandi...un baiat minunat,un romantic desavarsit...femeia ce ar fi fost iubita de el ar fi fost o rasfatata,pt ca sufletul lui era plin de iubire...D-zeu sa te odihneasca alaturi de cei drepti Pusi.

paraschiv.ligia spunea...

cred ca Florin de acolo de printre ingeri ne priveste si este f fericit ca noi ii citim cu atata emotie poeziile ramase ca o amintire pentru cei dragi! o mama indurerata Ligia!

Corina spunea...

Ca sa scrii la 16 ani asemenea versuri...hmm dovedeste o maturitate extraordinara si o framantare interioara pe care doar cei care ne parasesc repede o au!

Steliana spunea...

PASAREA SPIN plateste cu pretul vietii ei pentru un singur cantec si lumea intreaga se opreste sa-l asculte ,asa si destinul unicului meu fiu a fost sacrificat pentru ca voi,dragele mele prietene, sa-i cititi poeziile comentindu-le cu atata ardoare.
Va multumesc tuturor pentru duioasele cuvinte adresate atat mie, cat si soarelui vietii mele ,PUSI.

CARMEN spunea...

O poezie plina de sensibilitate si adâncă cunoaştere... Uimitor talent pentru un tânar de 16 ani!
O capacitate deosebită - înnăscută, de a crea!
Poezie şi filozofie totodată, rânduri pline de emotie si profunzime. Pusi a lasat pe Pamânt perle ale propriului suflet...

NUTI spunea...

Nadajduiesc ,draga mea Steliana ca acest talent a lui Pusi, rupt prea devreme din evolutia lui pe acest pamant ,sa -si continuie ascensiunea sa in Univers ,in Imapratia lui Dumnezeu si acolo sa se bucure alaturi de ingeri!Dumnezeu sa-l aiba in grija pe Florin si sa-i dea Lumina Vesnica!