19 octombrie 2011

Viata merge inainte



Astazi avem bucuria sa vedem doi copii frumosi,copii lui Rodica…Rodica a castigat o fiica in nora ei…Nu o poate inlocui pe Alina dar sunt convinsa ca ii va aduce multa bucurie sufleteasca.Desi a trecut ceva vreme de la aceasta frumoasa nunta ,spunem si noi tinerilor casatoriti “Casa de Piatra”,multa fericire si noroc pe noul drum al vietii lor !

5 comentarii:

Narcisa spunea...

Casa de piatra,multa fericire si intelegere le doresc,sa faca cat mai repede un copilas,de preferat fetita...sa-i aline sufletul doamnei Rodica...va imbratisez.

rodica spunea...

Multumesc pentru urari dragele mele , ma rog ca Dumnezeu sa-i ajute pe Alin si sotia lui sa aiba o viata plina de lumina, bucurie, fericire si multi copii...si mai ales o viata in care sa-L aiba pe Dumnezeu in casa si familia lor, iar de sus, din cer stiu ca si Alina ii va ocroti si mangaia mereu .
Stiu ca nimeni si nimic nu o va putea inlocui pe Alina , dar , o consider deja pe nora mea ca si o fiica si le doresc tot binele din lume si voi incerca sa le ofer mereu toata dragostea si grija mea.
Iti multumesc draga Marilena pentru tot si te imbratisez cu drag.

Corina spunea...

Frumoase fotografii, Rodica!Sa-ti traiasca copiii!Sa te bucuri de ei si de fericirea lor.Tu stii foarte bine ca pe Alina n-o va inlocui nimeni dar, incearca sa zambesti...

mariperijoc spunea...

Te imbratisez si eu Rodica,nu ai pentru ce sa imi multumesti...Cei care intra pe acest blog vor gasi aici viata asa cum evolueaza ea...cu bune si rele...Si ne bucuram si noi de vestile bune,ne mai incalzesc sufletul...

Lili spunea...

Frumosi copii ai Rodica!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!Le doresc din tot sufletul sa fie sanatosi si fericiti iar Dumnezeu sa-i binecuvanteze cu copii!Te si vad o bunica blanda si buna...Te imbratisez cu drag!