10 octombrie 2011

Valul de lumina -la Giurgiu

Pe 15 octombrie, la ora 19.00 (ora locala din fiecare tara) se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand dintre noi. Timp de o ora lumanarile sunt lasate sa arda si astfel, datorita diferentei de fus orar, se va crea un „Val de Lumina” care va face inconjurul globului si va dura 24 de ore.

In Romania aceasta miscare s-a organizat pentru prima oara in 2010, la initiativa Biancai Brad, fondatoarea Organizatiei E.M.M.A.

Evenimentul s-a desfasurat simultan in 16 orase in care, la ora 19.00 s-au aprins sute de lumanari in memoria copilasilor deveniti ingerasi.

Si in acest an, E.M.M.A. va organiza acest eveniment in Bucuresti si in alte orase ale tarii. De asemenea se va organiza si de romanii -simpatizanti EMMA care locuiesc in strainatate.

Oricine poate participa la acest eveniment deosebit, fie prin prezenta fizica, fie aprinzand lumanari in acea zi si in acel interval orar (15 octombrie, 19.00 - 20.00).

Din dorinta de a realiza un nou film adresam rugamintea ca oriunde va veti afla, sa fotografiati lumanarile aprinse si sa ni le trimiteti pe adresa: contact@organizatiaemma.ro

Fotografiile respective vor fi postate si in Galeria foto de pe site!

Va multumim pentru solidaritate!

http://www.organizatiaemma.ro/node/671

Anul acesta evenimentul va avea loc si in Giurgiu in fata teatrului “Tudor Vianu”.Va astept alaturi de mine sa aprindem o candela in memoria copiilor deveniti ingerasi, la ora 19.

3 comentarii:

Narcisa spunea...

Frumos...voi aprinde si eu pt micuti ingerasi...

Tuchi spunea...

Dumnezeu sa-i aiba in paza pe ingerasii chemati la El! Poate va imaginati ce frumosi sunt si cum se joaca in gradina raiului....
Voi fi si eu alaturi de mamele triste in acea zi de comemorare si voi aprinde o lumanare in memoria copiilor plecati la cer mult prea devreme!
Dumnezeu sa-i aiba in paza!!

mariperijoc spunea...

Multumesc dragele mele,puteti face fotografii si le puteti trimite pe adresa Organizatiei ...