21 octombrie 2011

Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si copiilor





http://www.cuvantulliber.com/

5 comentarii:

Narcisa spunea...

Ma bucur cand vad astfel de initiative,imi place cand fiecare dintre noi incercam sa uitam pentru o clipa de problemele de zi cu zi si ne adunam pt o cauza nobila...

mariperijoc spunea...

Si eu m-am bucurat sa vad ca presa locala a aratat atentie acestui eveniment...In ultimul timp stirile despre orasul nostru nu sunt tocmai bune...dimpotriva ,nu ne fac cinste...
Multumim "Cuvantul Liber" si multumim doamnei Mariana Mitroi care a fost alaturi de noi!

Tuchi spunea...

uite ca munca ta nu a fost in zadar, atiu fost auziti si vazuti si o mana de oameni au reusit totusi sa arate lumii ce importanta e unirea catorva persoane pentru o cauza ata de nobila! Anul viitor veti fi mai multi, sunt convinsa!
Dumnezeu sa-i aiba in paza pe ingerasii plecati mult prea devreme! Dumnezeu sa aline sufletele mamelor, parintilor suferinzi!

mariperijoc spunea...

La fel speram si noi Tuchi,fotografiile au aparut si pe FB unde banuiesc ca sunt vazute de mult mai multe persoane,cel putin un ziar local a relatat evenimentul(si din intamplare Ana apare in fotografie).La anul oamenii isi vor aminti si sper sa vina mult mai multi alaturi de noi.

Lili spunea...

Ma bucur din tot sufletul Marilena ca ai reusit sa-ti inplinesti un vis:sa aratati celor plecati la Cer ca nu i-ati uitat si ca prin ceea ce faceti le pastrati vie amintirea.Sunt convinsa ca anul viitor vor veni si cei care acum au lipsit.Imi plac intiativele tale!Te imbratisez!