15 mai 2011

Ziua parintilor de ingeri



Organizaţia E.M.M.A. - Eternul Miracol Materna Alinare, vă invită duminică, 29 mai, de la 17:30, la cea de a patra ediţie evenimenului “Ziua Părinţilor de Îngeri” - singurul eveniment din România, dedicat memoriei copiilor plecaţi prea curând din această lume.

Aşadar, şi în acest an, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, Parinţii de Îngeri, apropiaţii acestora şi simpatizanţii E.M.M.A., vor aprinde lumânări şi vor înălţa la cer baloane colorate simultan, în 16 oraşe din România şi în 2 oraşe din afara ţării, respectiv în Anglia (Londra) şi în Franţa (Jossigny)!

Încercăm, şi în acest mod, să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie, indiferent de circumstanţele care au marcat această tragedie, deoarece niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva! O vorbă bună spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii.

Societatea nu percepe magnitudinea durerii provocată de pierderea unei sarcini, a unui nou-născut, condamnându-i pe parinţi la o suferinţă copleşitoare. Acest fapt, are însă repercursiuni pe termen lung, nu numai asupra sănătăţii părinţilor ci şi a societăţii, în general.

Asfel, acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască! Este un moment emoţionant care alină la gandul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curând de lângă ei!


Va fi, aşa cum frumos a spus o Mamă de Înger, precum “o petrecere pentru copii, în absenţa lor!”
http://www.organizatiaemma.ro/node/768#promovare

15 comentarii:

Steliana spunea...

Minunat gestul intreprins si desi
numai 16 orase sunt destinate evenimentului
si eu aici la Severin voi aprinde lumanari
pentru toti copiii pierduti.

Modart spunea...

Laudabila initiativa,minunat gest,asemenea lucruri ar trebui prezentate de televiziuni in cadrul unor emisiuni!!!Un indemn la reflectie totodata...Exista si oameni care se straduiesc sa dea lumii acesteia mai multa lumina,frumusete si speranta.Exact ceea ce faci si tu Mari prin blogul acesta.Multa inspiratie in continuare!Dumnezeu este cu tine,nu uita lucrul acesta!

"Daca stii sa vezi,sa suferi si sa alini,stii tot!"
(nu mai retin numele autorului acestei maxime-indemn)

mariperijoc spunea...

Aceste "gesturi" nu sunt cautate de televiziuni...nu se face probabil o mare audienta...dar sunt foarte apreciate de toti cei care au suferit o astfel de pierdere...
Ceea ce realizeaza Bianca Brad cu aceasta organizatie este de laudat,in fata ei si a tuturor mamicilor care depun multa munca voluntara pentru a realiza un astfel de eveniment ,ma inclin!Felicitari furnicutelor!
Multumesc de apreciere Modart,uneori mai ai nevoie sa iti confirme cineva ca faci ceva corect,ca nu se intampla numai in mintea ta...

Corina spunea...

Si eu salut aceasta actiune.Asa este, TV nu este interesata de acest gen de sarbatori, caci de o sarbatoare este vorba pana la urma(Sarbatoarea ingerilor), in schimb suntem preocupati de tot felul de persoane ciudate care au devenit modele ptr.copiii nostri.Salut toate mamele care pe 29 mai inalta baloane la cer!

Modart spunea...

Ideea este Mari ca asemenea gesturi iti fac inima sa revina la loc,eu sunt absolut cutremurat de ceea ce se intampla pe posturile de televiziune,despre ce gasesc ele interesant de prezentat...avem nevoie de modele,de initiative,de traiere autentica sufleteasca,viata este plina de desartaciuni si lucruri oripilante....daca televiziunea daca ar prezenta asemenea actiuni,proiecte cu implicare in sfera sociala cu problemele ei acute,ar contribui substantial la un alt demers viitor,vb aceea "atitudinea creeaza viitorul"...nici baremi biserica nu se implica cu adevarat in problemele sociale care dor teribil,iar aici sunt foarte dezamagit,pentru ca vad cum staruie buchia cartii ci nu rezonanta ei in plan concret de viata.Vorbe si atat.

mariperijoc spunea...

Sunt de acord cu tine Modart,dar din nefericire aceasta este lumea in care traim...Sunt promovate "altfel de valori",gesturile nobile si facute din suflet raman anonime pentru multi .
Ele sunt cunoscute de Dumnezeu si apreciate de cei pentru care se fac...
Eu mi-am pierdut copilul acum multi ani dar sufletul imi ramane miscat la fiecare actiune...pentru cei care au suferit o pierdere recenta sunt un adevarat balsam...
Multumim E.M.M.A.,multumim B.B. si tuturor celor care pun umarul ca aceste actiuni sa fie posibile.

Anonim spunea...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 tramadol for dogs take with food - buy tramadol overnight no prescription

Anonim spunea...

http://landvoicelearning.com/#23561 where to buy tramadol usa - cheap tramadol free shipping

Anonim spunea...

tramadol no prescription order tramadol mastercard - tramadol withdrawal medicine

Anonim spunea...

http://landvoicelearning.com/#74967 buy tramadol online us - how to buy tramadol in usa

Anonim spunea...

buy tramadol purchase tramadol dogs - buy tramadol nz

Anonim spunea...

ativan price .5 ativan addiction - ativan dosage xanax

Anonim spunea...

buy tramadol online tramadol 750 - is it legal to get tramadol online

Anonim spunea...

ways to buy ativan online ativan withdrawal dizziness - ativan withdrawal anxiety

Anonim spunea...

http://staam.org/#10699 tramadol for purchase - tramadol online shipped florida