24 ianuarie 2012

Cartea "TOTUL DIN INTREG"

Frumusetea consta in faptul ca daca privesti si te bucuri numai de calitatile cuiva,pui in miscare si aplici o lege naturala a Universului, iar atunci vei avea parte de la acea persoana numai de ceea ce tu observi la ea.Daca vezi un sac de nervi in fata ta,de acela vei avea parte; daca vezi un om egoist in cineva,automat acela va fi conform convingerii tale, daca treci cu vederea toate defectele si nici macar nu le acorzi atentie si vezi in acea persoana iubire,dreptate,vei avea parte de natura gandului tau si ti se va oferi un comportament atent si grijuliu,pentru ca fara sa stie,fara a fi constienta,a aflat ceea ce crezi tu despre ea,deoarece suntem cu totii conectati la aceeasi Sursa,mintea noastra este Mintea Comuna si avem cu totii acelasi Divin.

Daca vezi si doresti cuiva numai binele,surprins o sa fii, indiferent cat de tensionata este acea relatie,ca respectiva persoana isi va schimba atitudinea fata de tine,deoarece o percepi cum ai vrea sa fie(chiar daca nu este asa), si va deveni prietenoasa pentru ca asa ai “setat-o” tu,fara ca ea sa-si dea seama!

Orice om care este considerat plin de defecte are cu siguranta si multe calitati,iar daca vrei sa schimbi ceva in relatia cu el,ar fi indicat sa te agati de acestea.
Ignora defectele si vezi doar calitatile si ca prin magie,tu conectandu-te la Divinul lui(al tuturor) ,omul se va comporta cu tine prin calitatile pe care le vezi in el,dar daca continui sa vezi defectele,nu fi surprins ca certurile si neintelegerile sa persiste deoarece, inca o data,fara a fi constient,va sti ce parere si ce imagine ai despre el.Nu poti pacali aceasta lege,nu poti pacali Universul,nu te poti pacali pe tine,pentru ca practic sunteti o singura persoana!

TOTUL DIN INTREG
Catalin Manea

7 comentarii:

mariperijoc spunea...

Mi-a atras atentia acest fragment din cartea pe care o citesc si mi s-a parut interesant ,maine va voi posta un alt fragment...
Pentru cei care vor cartea o pot trimite pe mail,sau o puteti descarca de pe FB

Steliana spunea...

Teoretic e foarte usor sa vezi ceea ce nu primesti ,desi tu ca persoana te straduiesti sa daruiesti mereu tuturor fiintelor ce te inconjoara,
devotament ,respect si iubire.
Se spune ca ce dai ca un bumerang primesti inapoi ,dar nici lucrul acesta nu este litera de lege,cred ca acela care e bun reuseste sa fie asa cu pretul suferintei.

Narcisa spunea...

Asa este,dna.Steliana adevarat graiti,nu mereu primesti ceea ce daruiesti,si oricat de mult mi-as dori ca toti sa fie buni,ma lovesc de rautati...daca un om are sufletul negru nimic nu il poate face sa gandeasca si sa faca bine...dar fiecare platim pt ceea ce facem,D-zeu este sus si le vede pe toate.

elenalinda61@yahoo.com spunea...

LEGEA ATRACTIEI MA FACE SA MA INDREPT SPRE VOI TOCMAI FIINDCA CONSTIETIZEZ CA SUN PARTE DIN TOT,SUNT PARTE DIN MARELE UNIVERS!
VA SALUT CU UN ZAMBET SI UN GAND BUN, VA DORESC IMPLINIRE ,FERICIRE ,IMPLINIRE,ARMONIE SI NU IN ULTIMUL RAND VA SALUT CU PACE,LUMINA SI IUBIRE!

mariperijoc spunea...

Avem nevoie Elena de pace si iubire,de liniste sufleteasca...Dumnezeu sa ne ajute sa constietizam si noi ceea ce tu stii deja.Multumim !

Anonim spunea...

totul este exact asa cum este scris in text. vezi partea buna din ceilalti, ai parte de ea, indiferent cum este omul in realitate. vezi partea rea din om, ai parte de ea. totul este ca o oglinda. daca ai parte de raul din oameni, trebuie sa-ti pui intrebarea invariabil, unde gresesc EU? raul nu e inafara mea, intotdeauna e in perceptia mea. Va iubesc pe toti.

mariperijoc spunea...

Multumim pentru aceste curate ganduri...sunt foarte adevarate.Avem tendinta de a ii invinui pe cei din jur dar si noi facem numeroase greseli...ceea ce oferim-primim la schimb.
Daca trecem totul prin filtrul iubirii ,o sa vedem numai partea frumoasa a lucrurilor.
Te imbratisez!