10 noiembrie 2011

Eternitate

10 comentarii:

Lili spunea...

Frumoase si sensibile versuri,incantatoare realizare!Sunt sigura Steliana ca-l simti mult mai aproape acum pe Pusi!Poezia lui Florin, pusa pe aceste frumoase imagini si imbinata cu muzica,ne aduc bucurie si liniste sufleteasca!

mariperijoc spunea...

Ii multumesc lui Mirel cu care am complotat pentru aceasta surpriza pentru realizarea acestui filmulet.
Imi doresc din inima sa va insenineze ziua!

Mirel Serban spunea...

Decupând secunda din spinarea îmbătrânită a timpului, unii dintre noi reusim să evadăm în tărâmul viselor nemuritoare.
În revelaţie timpul nu există, există doar mirarea unui suflet ce admiră blajin eternitatea regăsită.
Poate doar cei care iubesc poezia, arta, sublimul, divinul asemeni lui Florin pot accede la ... Inaccesibil.
Doar oameni asemeni lui Florin, oameni cu un suflet poetic pot auzi şoaptele sirenelor răsunând la marginea oceanelor, pot vorbi-n împleticiri de metafore şi rime de lumină, pot miroasi petalele de vis destrămate de lumina zorilor, pot sărută spinarea suavă a curcubeului, pot atinge abisuri de suflete rătăcitoare şi pot vedea lacrima lui Dumnezeu.

Mirel Serban

Steliana spunea...

Cuvinte potrivite de a multumi nu
exista ,doar binecuvantarea lui Dumnezeu si satisfactia lui Florin pentru ceea ce a primit in dar mama lui.

Narcisa spunea...

Am ramas fara cuvinte,uneori nu stiu ce as putea scrie pt ca ceea ce vad ma emotioneaza la maxim...D-zeu sa-l odihneasca alaturi de ingeri pe Pusi..

Adrian spunea...

Un clip emotionant, o rază de lumină venită din partea unor Fii ai Luminii!
Să fiti binecuvânati!

mariperijoc spunea...

Este intradevar un clip minunat Adrian,asta datorita talentului celui care a scris versurile si celui care le-a dat viata prin acest filmulet...Bine ai venit printre noi!Te mai asteptam!

NUTI spunea...

Ff frumos,felicitari Mirel !Versurile lui Florin au prins viata ,el traieste acum printre noi ,murmurand in soapte suave rimele lui pe o muzica si imagini emotionante!!Pusi,te rog ,de acolo de sus ,vino in visul mamei tale,alina-i dorul ,saruta-i fruntea intristata si daca in zborul tau lin ,in Imaparatia lui Dumnezeu il intalnesti din intamplare pe Cosmin,spune-i ca mi-e tare dor de el si -l iubesc mult si ca-l astept,il astept ,il astept...o eternitate..si ceva..
Dumnezeu sa te aiba in paza Florin si sa-ti dea Lumina Vesnica!

Corina spunea...

Florin cu talentul sau ma misca mereu, nu-mi vine sa cred...asemuiesc acest talent marelui nostru Eminescu.Versurile au ceva aparte , ceva din talentul marelui poet..iar clipul l-a intregit!

Steliana spunea...

Un adevarat balsam pentru sufletul unei mame indurerate este realmente o bucurie sa citesc cu cata pasiune si suflet faceti comentariile acestei postari.
Va doresc macar un strop din bucuria si speranta ce mi-o dati sa se intoarca la voi toti cei care faceti parte acum din FAMILIA CELOR INDURERATI.