1 noiembrie 2011

O veste mai putin buna...

Vin astazi cu o veste mai putin buna…Lili este internata in spital din cate stiu eu…Sa ne rugam la Dumnezeu sa se intoarca repede acasa ,sanatoasa!

Draga noastra Lili,nu putem sa comunicam in aceasta perioada cu tine dar te purtam in gandul nostru si iti lasam aici mesajele noastre…Cine stie…poate d-nul Marin mai deschide blogul si astfel ele vor ajunge la tine…

Te imbratisam si iti dorim multa,multa sanatate!

12 comentarii:

Tuchi spunea...

multa multa sanatate LILI! sa te faci repede bine, noi te asteptam cu bratele deschise acasa (aici e casa noastra) te pup si te imbratisez de la distanta!
Dumnezeu fie cu tine!

Narcisa spunea...

Offffff,imi pare atat de rau ca nu pot fi acolo sa o sustin,dar stiu sigur ca gandurile si rugaciunile noastre vor ajunge la dansa...va imbratisez si ma rog sa veniti acasa repede...avem nevoie de dvs...astept sarutarea pe frunte ce mi-o dati in fiecare zi...

Steliana spunea...

Si din partea mea cat mai multe
rezulzate bune la analize iar binele sa triumfeze!

mariperijoc spunea...

Simt astazi gandurile tale Lili,multumesc!Multumesc si pentru surpriza pe care mi-ati facut-o!
Te imbratisez si iti doresc insanatosire grabnica,sa ne putem bucura de prezenta ta aici printre noi...

NUTI spunea...

Multa santate Lili,sper si ma rog ca Dumnezeu sa aiba grija de tine ,sa te faci bine si sa te intorci acasa sanatoasa...Doamne ajuta! te imbratisez,Nuti

Corina spunea...

Lili stie f bine ca noi ne gandim zilnic la ea.Te iubim mult!

Narcisa spunea...

Stateam si ma gandeam ca ar trebui sa facem schimb si de nr de tel,este greu atunci cand uneia dintre noi i se intampla ceva si lipseste de pe blog,ma doare ca nu-i pot spune doamnei Lili ca-mi lipseste...insanatosire grabnica.

mariperijoc spunea...

Buna dimineata Lili,nu stiu daca astazi bei cafea...dar iti trimit multe ,multe imbratisari!

mariperijoc spunea...

Buna dimineata Lili,indulcitorul de astazi cred ca l-a citit d-nul Marin...Il pun si pentru tine aici:

O noua zi insorita,
Tot soare si-n sufletul tau!
Cu razele lui te alinta
Si te-ncalzeasca mereu!

Lili spunea...

"Alaturi de prieteni adevarati este cu neputinta sa ajungi la deznadejde"
(Honore de Balzac)
Asa este...cu prietene ca voi nu ai cum sa nu mergi inainte...Va multumesc din tot sufletul meu pentru cuvintele calde si gandurile voastre bune!M-ati miscat pana la lacrimi(de data asta lacrimi de duiosie)!Va multumesc ,dragele mele Prietene adevarate!Mai am cateva zile si voi reveni din nou in sanul cald al familiei de pe acest blog.Multumesc Marilena pentru tot ce ai facut pentru mine si mai ales pentru acel unic Indulcitor ce mi l-ai trimis in fiecare dimineata!Pentru toate ma rog Bunului Dumnezeu sa va dea sanatate la toate,liniste si acea pace sufleteasca de care toate avem nevoie!Va imbratisez cu mult,mult drag!Va iubesc!

mariperijoc spunea...

Te iubim si noi Lili,ne-ai lipsit!Ne rugam la Dumnezeu sa te intorci repede acasa ,sanatoasa!Pana si Pusi a vrut sa iti multumeasca la gestul de a ii pomeni pe toti cei dragi noua astazi.
Dumnezeu sa le dea odihna vesnica!

Narcisa spunea...

Ma bucur ca ati revenit,D-zeu ne-a auzit rugaciunile,va iubim si v-am simtit lipsa,va multumesc din suflet ca va ganditi si la mamica mea...va multumesc.