4 noiembrie 2011

Mesagera

Si dupa ce a trecut furtuna
Norii au inceput a se imprastia,
O raza se zareste acuma
Vine grabita catre lumea mea.

E mesagera calda a unui zambet
Linistitor,pe care l-ai trimis
Sa-mi dea puterea de a schimba acum
Cosmarul intr-un vis…

Pe-a lui taramuri ne-ntalnim
Tineri si zambitori,
Pentru un moment ne amagim
Ca suntem invingatori.

Chiar de distanta ne desparte,
Gasim un coltisor
Sa ne-ntalnim in miez de noapte
Si sa scapam de dor.

5 comentarii:

Carmen spunea...

Asa simt si eu. Atunci cand visul ne aduce zambetul, linistea, puterea de-a trai spe bucuria celor care sunt langa noi, atunci da, el visul isi indeplinestea menirea, si ne vine in ajutor ori de cate ori avem nevoie, si devenim invingatori. Menirea visului nu e sa ne aduca lacrimi, dor si durere, iar daca noi asta vom simti, visul ne va ocoli. Na mai un pic si scriu in versuri.
Va propun dragele mele ca dupa un vis cu cel iubit, atunci cand va treziti, nu deschideti imediat ochiii, lasati sa va inunde linistea, iubirea, protectia si tot ce ati primit si bucurati-va, fiti fericite si multumiti lui Dumnezeu. Nu lasati sa va domine dorul. Daca el incearca sa se infiltreze in suflet, nu va lasati, revedeti imaginea din vis si lasati din nou sa va inunde iubirea din vis.
Versurile sunt cele care m-au condus la aceste ganduri pe care am simtit sa le impartasec cu voi.

Narcisa spunea...

Se intamla de multe ori sa ma trezesc dimineata,stiu ca am fost cu mama toata noaptea...stiu ca mi-a vorbit....dar nu mai stiu ce...si ma chinui sa-mi amintesc...frumoasa poezie.

Steliana spunea...

Visele tale Marilena sunt asternute cu multa dibacie in versurile cu care ne incanti.
Eu traiesc prin visele cu fiul meu iar ele sunt scrise in trei agende de cele mai multe ori sunt sfaturi pe care trebuie sa le urmez
in viitorul cel mai apropiat.

mariperijoc spunea...

Numai in vis ne mai gasim acum alinarea...ne pacalim ca ii avem aproape si ne trezim cu o bucurie in suflet...Va multumesc pentru gandurile voastre sincere!

Lili spunea...

Da,pe o raza venita azi din Cer ,Alin mi-a trimis puterea sa fiu prezenta in biserica la pomenirea lor...acum astept noaptea ...sa ne intalnim in vis...